Nu blir det träning!

Inspo
 
 
 

Slöjd!

I slöjden så har jag gjort som ett fack för mina borstar som jag kanske ska ta med till frankrike!
Jag brukar inte använda de saker jag gjort förutom ett par avklippna jeans som jag gjorde till ett par shorts. 
Men med detta blev jag faktiskt väldigt nöjd! 
 
 
 
 
ljuset gjorde så att tyget såg skit fult ut men den är finare i verkligheten!

Friskare och längre hår!

Tänkte bara ge några bra tips till er som vill ha längre, friskar och finare hår! 
 
1. Duscha inte håret varje dag för det slits riktigt mycket då. Jag tvättar håret 3 gånger i veckan men ibland kan det bli fyra gånger men det beror på om jag ska göra något speciellt någon dag. 
 
2. När du ska duscha håret så använd något milt schampo och inte något för starkt. Jag har använt head and shoulders men jag har märkt att det är ett dåligt schampo för det torkar ut mitt hår. Just nu har jag blivit förälskad ett schampo som heter "Barnängen" Det fungerar mycket bättre än head and shoulders. Håret hålls rent längre och blir lent och glansigt plus att det är milt och luktar riktigt gott.
(gröna flaskan ger styrka och glans, blå: mot fett hår.) Fast den blåa torkar inte ut håret trots att det är för fett hår. 
 
 
3. Stressa inte! Det påverkar hårväxten. 
 
4. Drick mycket vatten och ät nyttigt! Om du har för vana att äta dåligt och onyttiga saker så byt din kost. Om man vill ha långt och friskt hår så ska man äta mycket proteiner. 
 
 
5. Platta/locka inte håret för mycket! Men om du vill göra det ibland så måste du använda väreskydd. Även om man använder värmeskydd så skyddar det inte håret så mycket. Visst det hjälper lite men om du vill ha långt hår snabbt så lägg undan platttången ett tag! 
 
6. Borsta inte håret när det är blött! Håret är mer ömtåligt då. 
 
7. Om du vill ha långt hår snabbt så färga/blek inte håret. Du kan göra det men inte för ofta.
 
8. Hårinpackning och moroccanoil rekomenderar jag! 
 
 
9. Träna! Minst någon gång i veckan. 
 
10. Massera hårbotten, blodcirkulationen hjälper till med hårväxten.
 
11. Sov med fläta eller bulle. Det slits riktigt mycket om man har det utsläppt. Ett plus med att sova med fläta är att det blir lockigt och fint av sig själv. Gick med flät/lockigt hår till skolan idag!
 
 
// Sophia 

 
 

Nytt!

För ett tag sedan så la jag upp en bild på några saker som jag skulle köpa men jag glömde visa vad jag köpte så jag gör det nu!
 

 
 
 
 
 
 
 

Lite mer från top model!

På eventet så hade de en jättetor skål full med moroccanoil och den tog aldrig slut. Först tog jag en och efter ett tag när jag kom tillbaka så var det fullt igen. När vi skulle åka hem så var den fortfarande full så jag tror inte att det gör något. Så jag tog ganska många men det gjorde nog alla tjejer tor jag! Aja det som är bra är att jag inte behöver köpa någon ny på typ tre år haha!  Vann även en liten tävling. Man skulle typ skriva vad den nya mascaran hette och vem som vann mascara tävlingen i avsnitt fem. Det va inte så svårt plus att det fanns typ 20-50 st vinnare. De hade en massa godiebags som de skulle dela ut! Priset va inte så stort men jag vann en color tattoo, lite sminktips på två lappar, pincett och en sminkborste.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Top Model!

Igår va en helt fantastisk dag! Kommer aldrig glömma den dan asså. Hela dan började men uppstigning halv 4 sedan så va vi i Göteborg 6, sen så va vi på tåget och började åka. Vi åkte med snabbtåg så vi va i Stockholm bara efter cirka 3 timmar och kanske en halvtimme. På tåget så sminkade vi oss och det va riktigt kul. Kanske en aning skakigt men inget som va jobbigt. Man fick ganska så mycket tester och saker på eventet men inte så mycket som jag hade trott. Jag hade med mig pengar för att köpa saker också men de hade inte så mycket som jag ville ha. 
 
Men vi fick en massa autografer och bilder med tjejerna! Vi "känner" ju Jasmine lite efter de gånger vi träffat henne och pratat osv så hon tog med sig några av modellerna och så kom de ut till oss och de andra tjejerna som va på eventet de tänkte säkert "känner de dom?" Haha man såg på deras miner att de tänkte så! Men vi känner dem inte men vi har pratat med Jasmine många gånger förut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jonas Hallberg 
Robin Stjernberg  
 
Sibel
 
Kate Ryan 
 
footway high heel race 
Modell från förra året!
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Usch man fick ta kort och bli lite "stylad" och hon valde värsta mormorkläderna :S Men väskan va helt okej, den kostade 6000 sa hon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack till Johanna för en massa bilder! 


Top Model Event!

I morgon så ska jag åka till Stockholm på event! Jag ska åka upp dit med mina vänner så ska vi ta ett snabb tåg. Jag kommer nog inte blogga på helgen för jag kommer ha fullt upp men nästa vecka bloggar jag mer igen!
 
 
 
 

Dagens planer

Idag så har jag ju såklart skola som vanligt men när jag kommer hem så ska jag åka iväg och köpa lite saker som jag ska ha till Top Model eventet och skolavslutningen. Blandannat en fondation! Sedan när jag kommer hem så ska jag göra mig iordning för träning. Hoppas verkligen att det blir en bra träning idag! 
 

Inköpningslista!

Lite saker som jag ska köpa framöver!
 

Gymnastiken igår!

Gymnastiken igår gick jäkligt bra tycker jag! Vi hade först styrka, magövningar. RIktigt tuffa men det kändes verkligen i magen men det är bara bra. Sedan så hade vi bom och jag övade på brygga, och en massa olika hopp bland annat spagathopp. Efter det så hade vi fristående och jag klarade hjulning-flickis med delade ben! I morgon så ska jag förbättra den och på lördag så hoppas jag att den blir super bra! Jag har börjat med att ha ett litet mål i veckan som jag ska klara. 
 
 


Nu blir det gymnastik

Nus ka jag åka och träna! 
 

Smoothie

Just nu så dricker jag en god smoothie. Hade bara en skvätt vanilj yoghurt, en massa blåbär och hallon och till sist ungefär en halv dl juice. Ganska nyttigt och riktigt gott!
 
 
 

Finaste videon!

Seriöst jag tycker verkligen att detta uppträdandet är ett av de bästa jag sett! Jag såg denna videon för ganska länge sen men jag tänkte inte på att lägga ut den här på bloggen. Jag tycker verkligen att de är duktiga. Det krävs nog mycket träning, men det blev ju bra! 
 
 
 


Ica idag!

Idag så ska jag och några andra sälja lite kakor och sånt på Ica. Bara att komma och köpa!
Egentligen så orkar jag inte sälja för igår efter tjejkvällen så somna jag ganska sent och jag vill helst ha en lång sovmorgon idag. Plus att jag har träningsverk i hela kroppen från igår!
 
 
 
 

Video från gymnastikuppvisningen!


 
 

Gymnastik uppvisning!

Imorgon så har jag gymnastik uppvisning. Vi ska visa upp en dans och så ska vi även visa upp på två redskap. Jag har valt barr och fristående. Jag får se ifall jag får med mig några bilder eller videoklipp? Kanske! 
Men här är i alla fall en film på en "gymnastic hairstyle" som jag kommer ha imorgon!
 
 
Sophia// 

 

Fredag!

Direkt när jag kom hem från skolan så har jag hållt på att baka för på söndag så ska jag och några andra stå vid Ica i stenungsund och sälja muffins och sånt! Ni får gärna komma om ni har lust vid tolv tiden. Vi säljer för vi ska få ihop lite pengar till tunnelbane biljetterna i Paris. Jag är tvungen att baka två sattser för annars så skulle det bli för lite haha! 
 
 
 
 
Ha det bra! 

En kort video från träningen!

Lite från träningen igår!

Gymnastics

Nu ska jag börja göra mig i ordning för träningen! Jag ska även filma idag till ett arbete i skolan.
 
 

Present!

Jag fick en present av bästa Tilde! Hon har varit i England och när hon kom tillbaka så överraskade hon mig med en super fin present ❤ Tack så mycket igen Tilde!
 
 
 
 
 
 
//Sophia

19 dagar kvar!

Om 19 dagar så är det Top Model Event i stockholm! Kommer träffa alla som varit med i Top Model och så kommer det även finns tävlingar, shopping och massor av make up tips! Jag ska dit med ett gäng tjejkompisar! 
 
 
 
Kommer bli såå kul ❤

Paris!

Längtar så mycket tills jag och min franska klass ska till Frankrike! Det kommer bli så kul. Kommer väl antagligen dela rum med Emelie och Tilde haha får se hur det går. Tilde har nämligen "hotat" att spruta grädde på mig när jag sover.... Aja jag längtar som tusan i alla fall! 
 
 
 
 
 
//Sophia 

 
 

New in!

Shoppade lite idag. Det blev nya vårskor (vita converse). Jag tänkte köpa vita palladium men jag kände att det kanske blir för varmt eftersom jag åker till Paris snart och jag vet inte om jag hinner köpa ett till par. Dessutom så tycker jag att vita converse är så snyggt! Jag fick även med mig hem en fin topp! 
 
 
 
 
 
//Sophia

Jag måste jobba där...

Seriöst dom är hur söta som helst. Titta bara! jag lovar ni kommer tycka att de är världens sötaste djur!
 
 
Jag måste bara få hålla i en någon gång! 


Dagen!

Dagen spenderades med familjen! Vi åkte en sväng ner till en sjö och så grillade vi och hade riktigt kul! Det var ganska så varmt väder men isen var fortfarande kvar och den var tillräckligt hård för att gå på. Man kunde gå ganska långt ut men haha jag ville inte riskera at ramla i.
 
En till bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha söta mamma solar lite!
Meeee.
Och såklart lite gymnastikbilder!
 
 
Me and my sistaaa
 
Än så länge så har jag haft ett riktigt bra påsklov. Vänner, familjen, mys, träning och påskgodis!
 
 

//Sophia

RSS 2.0