Promenad med släkten! ❤

Idag så gick jag ut med några i familjen och några släktingar på en ganska så lång promenad. Vi va borta i nästan två timmar. Vi gick runt på några leder ( bohusleden) och gjorde lite saker. Vi stannade även på en solig plats och fikade lite. Mina sysslingar är så söta haha!
 
Här kommer en bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
(söta!)
 
 
 
 
 
 
 
(Så coola syskon asså haha! )
 
 
 
//Sophia
 

Mums!

Ikväll så ska jag allt mumsa i mig lite Ben & Jerry's. Jag har arbetat med ett stort teknik arbete och då valde jag att skriva om Ben & Jerry's (råvaror osv..) Ni vill inte veta mer haha. Men i alla fall nästan varje helg istället för godis så har jag ätit lite Ben & Jerry's så att man får lite inspiration för att skriva. Men jag blev klar med det för ett par dagar sen men jag kunde inte motstå att säga till mamma tt köpa den nya smaken hah. Men ta det lungt jag äter inte en hel själv, jag delar med de andra haha annars så skulle jag se ut som en tjock gris efter alla dessa veckor! 
 
 
 
Ha ett bra påsklov! 

Beoncé!

Här är en av mina favoritlåtar från Beoncé. Love On Top ❤
 

Inspo!

 


Jasmine!

Hej! Jag tänkte bara säga att jag är med i en tävling på Jasmines blogg! Jasmine var med i Top Model om ni inte visste det. Jag tycker att hennes blogg är riktigt bra och läsvärd! Hon lägger upp mycket bra hälsosamma tips och det är roligt att följa hennes modell yrke!
Här är är hennes blogg ------> http://jasmines.nu/  
 
Och här är en fin bild på mig och mina kompisar plus Jasmine!
 
 
//Sophia 


Torsdagen!

I torsdags så var jag på "fritidsgården" med en massa roliga tjejor och vi träffade Jasmine från Top Model. Innan hon kom så tog vi fram en chokladfontän och doppade lite frukt i det! Jag har aldrig varit på gården förut men jag gick bara dit för att ha kul med kompisarna och träffa Jasmine! Jasmine var jätte snäll och rolig. Hon lärde oss att gå catwalk också! De flesta hade klackskor med sig inklusive mig! Vi fikade även lite men jag tog bara lite vatten för innan hade jag ätit lite pizza med tjejerna. 
Hoppas att vi träffas igen! 
 
 
 
 
 
 
(Hihi Janinas hår!)
 
 
 
 
 
 
//Sophia 

 
 

RSS 2.0