Bildbomb från Paris!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mys dag!

Jag har haft en riktigt mysig dag idag! Jag och syskonen satt och åt Ben & Jerry's och spelade kort, målade naglarna och så har jag haft en riktigt bra tränibg också! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ombre Nails ♥

Sitter och myser med mina syskon just nu, Madde målade mina naglar! Jag brukar alltid måla mina naglar själv men jag orkade inte och hon ville så varför inte. Jag blev i alla fall super nöjd! 
 
 
 
 
//Sophia!

New in!

Jag har beställt ett par klackar och en gymnastikdräkt och äntligen kom de!
Det som jag inte gillar med dräkten är att den är lite för stor men jag kommer inte hinna skicka tillbaka den och beställa hem en ny så det får bli den här! Klackarna älskar jag men det enda är att skorna är typ lite för "korta" där framme som ni ser så mina tår syns lite men det spelar ingen roll tycker jag. Klackarna är ganska så höga haha jag är inte så van att gå i 15 cm klackar. Mina andra klackar är mellan 12-13 cm men jag får gå in dem lite!
 
 
 
 
 
 
//Sophia

Bara så ni vet!

I morgon så ska jag lämna in min dator och det kommer ta ungefär en vecka så jag får se om jag kan blogga!

;)


Bara för att!

 

 


Seg dag!

Idag så har jag haft en seg dag! Sov till tio ungefär och sedan så har jag inte gjort så mycket. Jag har kört lite moppe och lämnat av min syster och sedan så har jag pluggat. Tråkigt I know men det måste bli gjort. Men i morgon så blir det träning igen och jag hoppas att jag lär mig mitt fristående perfekt då! 
 
 

Glittriga klackar

Nu så har jag beställt ett par klackskor som jag ska ha till skolavslutningen. De är dö snygga tycker jag!
Men jag tänker inte visa vilka klänningar jag ska ha. Jag har beställt två stycken och de är perfekta båda två tycker jag. Jag ska ha ena klänningen till en speciell "middag eller något"  med alla nior och sen en annan till avslutningen. 
 
 


Scrunchie!

Idag på slöjden i skolan så lärde jag mig hur man enkel och snabbt gör scrunchies (hårsnoddar) till gymnastiken. Jag gjorde en röd som jag hoppas kommer passa till min nya dräkt som är på väg hem och en mörk blå som passar till min mörk lila dräkt! Super enkelt!
 
 
Riktigt nöjd!

Leotard!

Igår så beställde jag en långärmad gymnastikdräkt! Den borde komma om 7-14 dagar eftersom jag inte beställer från Sverige. Jag har ingen långärmad dräkt så detta kommer vara min första! 
 

Gymnastik video!

Jag har gjort en video om gymnastik. Jag har gjort det till ett skolarbetet och det ska handla lite om identitet om mig själv och vad jag gör på fritiden. Men det är inget tråkigt skolarbete utan det är bara en video! 
Några klipp har riktigt dålig kvalitet men men!
 

Shoes!

Ska om ett tag köpa ett par klackar till skolavslutningen men jag vet inte riktigt vilken modell jag vill ha men jag tror att jag vill ha ett par vita i alla fall!
 


Gymnastic!

Tränade lite gymnastik ute idag! Det va ungefär 18 grader så jag tog fram bommen och tränade lite! 
 
 
 
 

Hey ho!

Idag på träningen så fick jag och de andra veta vilken musik vi skulle ha för våra friståendeprogram! Idag så tränade vi mycket på bakåtvolter, frivolter och flickisar. Kändes riktigt bra idag! Den andre juni så är det tävling och nu längtar jag super mycket! Aja om en stund så ska vi fira min bror som fyller 18 år om ett par dagar. Ska träffa lite släktningar och sånt! 
 
 
 

Perfekta!

Jag har hittat den perfekta dräkten nu. Super glad! Jag såg denna dräkten för ett år sedan men sen tog den slut men nu har jag hittat den på en annan hemsida och jag är överlycklig!
 

Klubbmästerskap!

Jag har bestämt mig för att vara med i Klubbmästerskapet och tävla, eller jag tror i alla fall att jag ska vara med. Jag ska bara försöka hinna lära mig vissa moment! Jag och mina girls ska vara med och tävla! Jag vet inte riktigt vilken dräkt jag ska ha när jag tävlar men jag tror att jag ska köpa en ny. Det blir nog en långärmad i så fall! 
 
Hjälp mig att välja!
 
1. 
 
2
 
3
 
 
4.
 
5.
 
//Sophia 

 

Mys pys!

Idag hade jag egentligen tänkt åka till gbg men kan inte idag av en anledning, men snart så ska jag ta moppen och möta upp Tilde och så ska vi typ köpa någon god frukt eller något och så ska vi ner till havet och ha det mysigt! Hoppas bara inte att det blåser för mycket. Aja ni får ha det så bra sålänge!  Hade ni en bra valborg föresten? ❤ Själv så hade jag träning så det blev inte så mycket firande!
 
 
//Sophia

RSS 2.0