Min hårfärg just nu

Det känns som om min hårfärg ändrar färg hela tiden? Nu på bilderna jag tog idag så ser mitt hår oranget ut. Jag vet inte vilken färg jag har? I salongen på skolan ser det blont/brunt ut? Aja nu ska jag dekorera pepparkakor med min syster!
 
 
 
 
 
 
 

Göra om håret

Jag har tänkt på att kanske gör om mitt hår lite? Klippa topparna som jag brukar men kanske också färga håret? 
Jag har tonat mitt hår en gång i hela mitt liv fastän jag går frisör linjen! När jag tonade det så blev det mörk brunt och ganska snyggt i början men färgen försvann ganska snabbt och sen så blev det kvar en tråkig färg som tar lång tid att få bort. Så nu har jag en ganska ljus brun färg nästan som mitt hår var på vintern. 
 
Jag funderar på att kanske gå mot det blonda hållet? Inte helt blont men lite askblont med slingor? Jag vet inte vad tycker ni? Vet ni något bra märke?
 
Så här var mitt narurliga hår på sommaren. Saknar det lite men jag skulle vilja ha den färgen med slingor!
 
 
Så här var mitt hår någon vecka efter att jag tonat det!
 
 
 

Så små

Tänk att katterna var så här små i sommras! Det var nog ett av de bästa sommarloven eftersom vi oväntat fick kattungar. Det som är synd är ju att det är "bondkatter" så det som var så tråkigt var att en av katterna försvann. Mamman kanske bar bort ungen eller vem vet, en räv kanske tog honom? Väldigt synd men det är skogs/bond katter så det går inte riktigt att göra något åt det. Men vi har tur och har två söta katter!
 
 
 
 
 
Gillar verkligen sista bilden eftersom det var på skolavslutningsdagen i nian. Även Selmas blick är charmig! 
 

Iband får man unna sig

Åkte till sjukhuset idag och hade planerat allt osv. Men sen så tyckte läkarna att vi skulle vänta tills på måndag med operationen. Känns som om bloggen handlar ganska mycket om allt som händer på sjukhuset. Men jag lovar att det ska bli bättre uppdateringar. Det är bara lite svårt att vara värsta glad och ha ork till att skriva när man åker fram och tillbaka till sjukhuset. Egentligen så skulle det ju bli operation så mamma och pappa hade köpt Ben&Jerry´s och pizza som lite tröst/mys på eftermiddagen men det blev ju ingenting men varför inte gotta sig lite ändå!
 
 

Shit happens

 

Mys

Jag tog ett bubbelbad för att koppla av lite och så använde jag en duschkräm från The Body Shop. Den luktar verkligen gott! Plus att den räcker länge. Snart ett år och det är fortfarande mycket kvar. Fast jag använder den nästan bara runt vintertiden. Jag fick den i julklapp förra året av en riktigt bra vän.  
 
 
 
 
 

Selma & Musse

Jag vet inte om ni vet det men vi har katter hemma men det är "ute katter". Vi bor inte direkt i stan utan vi bor ute i skogen. Så aa då blir det oftast att man ser katter här och där "bond katter". En av våra grannars katter fick ungar med en av våra katter. Så nu har vi två kattungar men dom har börjat bli ganska stora nu. Mamma katten är inte här längre utan hon har nog sprungit hem igen. Min mamma och pappa är tyvärr allergiska mot pälsdjur så vi kan inte ha Selma och Musse inne. Men det är tur att min pappa är snickare för han kunde bygga ett hus åt dem! Vi har isolerat och har en massa varma kuddar där inne och vi ska kanske fixa värmegolv åt dem också. Katterna har det bra!
 
 
 
 
 


Frukost

Idag har jag sovit väldigt länge, halv tolv. Jag har väldigt ont i huvudet och näsan värker såklart. Nu börjar man se att det blir ett blåmärke lite runt om näsan och vid ögats innre del så är det lila. Svullnaden har inte gått ner än men jag får vila mer. När jag vaknade så gick jag ner och gjorde frukost. Te brukar jag ofta dricka speciellt på höst/vintern. 
 
 
 
 

Plåster på såren

Igår på min gymnastiken så skadade jag mig ganska rejält kan man säga. Jag bröt näsan... 
Nu undrar ni säkert hur jag lyckades med det? Jo jag skulle göra en volt med skruv ner i gropen (mjuka kuddar)
Men när jag landade så fick jag ena mitt knä väldigt hårt på näsan. Det första jag frågade va "blöder jag?" eftersom att jag aldrig har blödid vid näsan förut och jag tycker att det är så äckligt. Men det blödde inte utan den va bruten. Efter cirka fem år på gymnastiken så har jag aldrig brutit eller skadat mig och så skulle jag ju såklart göra det när det var fem min kvar på träningen. 
 
Jag och min mamma åkte direkt till kungälvs sjukhus och där sa dem att vi skulle åka till sahlgrenska i Göteborg idag. Vi åkte dit men de sa att det var för svullet för att avgöra hur snett/skadat näsan var så på onsdag ska jag åka in igen för att avgöra när och om jag ska operera. 
 
Det är en ganska lätt skada jag har, det finns såklart mycket värre skador. Men det här med att bli nedsövd tycker jag är riktigt läskigt. Många där ute tycker kanske inte det men det är något jag är rädd för. 
 

Fick en chokladask av min mormor ❤


Inspiration ❤

Nu är vintern snart påväg! Jag är mer utav en sommarmänniska och jag gillar mest bara vinter i några veckor och sedan längtar jag tillbaka till värmen. Men för att klara av vintern så blir det mycket mys och varm choklad!
 
 

Nya Headern

 

RSS 2.0