ICE CREAM, BANANA SPLIT

 
 
 

GINA TRICOT - SUMMER FEELING

Jag köpte nya somriga halsband från Gina Tricot och även ett armband. Sedan så köpte jag lite annat smått och gott som ett schampo från John Freida. Det är ett silver schampo som tar bort gula toner i håret. Jag brukar inte använda så mycket halsband men nu på sommaren har jag tyckt att det är så fint och man kan verkligen göra en vardaglig outfit så mycket snyggare med lite detaljer. 
 
 
 
 

DRINK MORE WATER

Alla har ju hört att vatten är bra att dricka. Jag själv dricker ganska mycket vatten per dag. Men för att göra vattnet lite roligare så kan man ju alltid lägga i något? Jag älskar att ha citron och jordgubbar i vattnet men vi hade inte det så jag tog gurka. Men för att göra det lite snyggare så skivade jag gurkan så att det blev "längre bitar" Sedan la jag i lite is. Toppen ifall man tycker att vatten är tråkigt, pluss att det blir det godare med någon smak i.
 
 
 

MY HAIR

Förra sommaren tonade jag mitt hår brunt och sen dess har jag låtit det vara men för några veckor sedan så köpte jag hårfärg med en borste så man kan göra "slingor" i håret. Jag tog lite överallt i håret och det blev ju inte det bästa resultatet men jag tänkte göra det igen fast med en lite ljusare färg. Men jag får se hur jag gör! Tycker i alla fall att det ser bättre ut nu än vad det gjorde innan. Då var det mer orange aktigt. Min utväxt syns ganska mycket, jag vet haha. 
 
 
 

SUMMER NIGHT

idag så firade jag och en massa andra personer en av mina bästa barndomskompisar! Jacob och jag har känt varandra sen vi gick på dagis så det är ganska många år. Idag så överraskade vi honom med tt spruta ner honom med vattenpistoler  och han anade ingenting! Så roligt var det! Jag va där till ganska sent på kvällen och nu när jag skriver detta blogginlägget är klockan runt 4. Så ni kan ju tänka er om jag är trött nu, jag säger godnatt nu och ha det så bra!
 
 
 

SO FREAKING CUTE

 
 
 

 
 

STRAWBERRY BANANA MILKSHAKE

Jag och min syster slängde ihop detta med lite frukter/bär som vi hade hemma. La även i lite ananas som vi hade kvar! Det blev riktigt gott och det passade väldigt bra eftersom det är så varmt idag. 
 
 
 

STRAWBERRYS, BLUEBERRIES, PEACH

Ett litet mellanmål innan jag åker till torget för att umgås en stund med min familj på våran båt. Jag stannar nog inte där för länge för sedan ska jag nog möta upp med några vänner. Idag var också min sista jobb dag! Nu har jag jobbat i 3 veckor så det känns skönt att ha fått det gjort nu i början på sommarlovet. Så nu har jag lov på riktigt! 
 
 
 

New Jeans

Köpte nya vita jeans idag. Jag köpte dem från Jord och det är bara de vanliga dr denim jeansen som är high waist eftersom det inte fanns några low waist. Jag behövde ett par nya vita för mina andra blev helt förstörda från en fest som va på en strand.. Jeansen va inte direkt fina efter det hahah.
 
 
 

RSS 2.0