Nu sticker jag till träningen!

 

Sova!

Snart så ska jag gå och lägg mig! Hihi men jag måste bara dricka lite mer te förstås. I morgon så blir det träning igen. Det skulle vara extra roligt ifall vi hade air-tracken men jag tror inte vi kommer ha den!
 
 
Ha en bra kväll! ❤

Mys pys!

Just nu så sitter jag i min mysiga säng och dricker en kopp med te. Jag ska titta på The walking dead snart efter jag har bloggat klart och efter det så ska jag plugga igen! 
 
Tänkte bara säga att The walking dead är en av mina absoluta favorit serier! Make it or brake it, the pretty little liars älskar jag också!  ❤
 
 
//Sophia
 
 

Skola!

Nu så sitter jag på första lektionen och har So. Det är ganska så chill för jag är klar. Jag ska bara läsa lite och så!
Idag så ska jag ju försöka att sälja muffins med två andra i min klass. Jag vet inte hur det kommer att sluta.. men vi får hoppas på att vi får sålt allt. 
 
Lite inspo bilder!
 
 
 
 
//Sophia

Plugg!

Nu så har jag precis pluggat klart! Jag ska kanske åka och köpa vit färg idag så att jag blir klar med min hylla. Senare idag så ska jag även baka för imorgn ska vi sälja kakor osv. 
 
 
Ha en bra söndag! ❤

Mello!

Snart så ska jag titta på melodifestivlen med familjen! Jag har världens träningsverk i mina ben efter träningen idag. Men det var en så sjukt härlig träning!
 
 
//Sophia

Träning igen!

Idag på träningen så hade vi alla redskapen för den andra gruppen tränade inte idag så vi kunde vara på allt! Det bästa med idag var att de tog fram Airtrucken. Tilde redigerade den! Jag är med lite då och då. I slutet så gjorde jag fyra flickisar i rad fast jag har kunnat fem. Jag hade lite bråttom i slutet för vi skulle packa ner den så jag skyndade mig att göra några så jag gjorde flickisarna ganska slarvigt. (böjda ben osv) Men kul var det i alla fall! 

 
//Sophia

En riktigt bra dag!

Idag så började jag dagen med ett Nationellt prov. Det va busenkelt tyckte jag! Provet var faktiskt roligt att göra, det va ganska mysigt faktiskt att sitta i ett grupprum med musik och lite godis + en drick yoghurt! Man skulle sitta där och skriva i cirka 3 h. Jag satt där i nästan prick 3 h. Jag hade redan innan tänkt ut en novell, krönika och artikel. Men på provet så valde jag att skriva en novell. Det va lite enklare att skriva eftersom jag hade tänkt ut några saker jag skulle skriva! 
 
 
 
Dagens!
 
//Sophia ❤

Träning!

Det va riktigt kul på träningen och det gick jätte bra också! Jag kom hem för ett tag sedan och nu ska jag ta en dusch med hårinpackning. Mysigt! (Ljuset va lite roligt i badrummet)                                                                              

 
 
 
//Sophia

Varför är jag så glad idag?

Jag vet inte varför men jag har varit glad hela dagen idag! Jag tror att det är för att det är så fint väder idag. Solen har äntligen kommit fram och man märker verkligen att humöret ändras! Idag när jag kom hem så hade min mormor (också min granne) gjort mat. Hon brukar göra det på torsdagar för jag har träning och jag vill helst hinna äta en riktig middag innan jag tränar. Inte bara en macka eller så! 
 
När min mormor köper saker och beställer saker så brukar hon offtast få en massa saker på köpet. När hon får det så brukar hon ge det till mig och mina syskon. Så jag fick ganska många fina saker!
 
 
 
Fick även lite baksaker (vispar och sånt) Och lite aker så jag kan göra smothies! 
 
 
 
//Sophia

Hemma nu!

Nu så har jah kommit hem från skolan. När jag kom hem så gjorde jag direkt en kopp med varm choklad eftersom det va så kallt ute! Idag så ska jag göra lite läxor fast först ska jag se ett avsnitt av Pretty little liars som kom ut igår. Imorgon så blir det träning igen som vanligt och det kommer bli kul! 
 
 
Ha det bra sålänge! 

Träning!

Nu blir det träning snart. Jag ska åka och hämta upp Johanna, Alma och Kajsa och sen möter vi Tilde där!
Kommer bli grymt kul att träna eftersom Kajsa och Alma har varit borta tre träningar så det komemr bli kul att träna med dem igen!
Jag kanske filmar lite idag från träningen! 

Hola

Hej hej testinlägg

RSS 2.0